RECENZJA: Vilcacora - kora cięta | Biogo

1.5.17

Dzisiaj recenzja vilcacory firmy Intenson ze sklepu Biogo.


OD PRODUCENTA:
"Roślina rosnąca w Ameryce Południowej wśród tropikalnych lasów. Porasta zbocza górskie osiągając nawet do 30 metrów długości w ciągu 20 lat. Vilcacora jest produktem naturalnym, który nie został przetworzony chemicznie. W maju 1994 w Genewie odbyła się Pierwsza Międzynarodowa Konferencja Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), na której rozmawiano na temat vilcacory i oficjalnie uznano pnącze za roślinę leczniczą."


Vilcacora pomaga w terapii zapalenia kości i stawów oraz reumatoidalnego zapalenia stawów, zapobiega wrzodom żołądka i dwunastnicy, tworzeniu się hemoroidów, zapalenia jelita grubego lub zapalenia uchyłków, astmy, półpaśca i wiele wiele innych cudownych właściwości. Znajduje się w 50g zamykanym opakowaniu, starcza na bardzo dużo. 


JAK STOSOWAĆ? - Ok. 1 łyżki stołowej korzeni na 1/2 litra wody, gotować ok 15 minut. Pić 1/2 - 1 szklanki wywaru raz dziennie.

To produkt w 100% naturalny, nieprzetworzony chemicznie, Ma nieprzyjemny, gorzki smak, ale ona nie ma smakować, tylko leczyć.


50g opakowanie możecie kupić >TUTAJ< za 6,89zł.

***

You Might Also Like

1 komentarze

  1. O prosze ma bardzo ciekawe właściwości :)

    Zapraszam http://ispossiblee.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń