RECENZJA: Miód akacjowy | Pachniczówka

Dzisiaj recenzja miodu akacjowego firmy Pachniczówka.


W okresie jesiennym i zimowym bardzo często spożywamy miód. Dodajemy go do herbaty, na chleb, oraz do różnych dań.


Miód akacjowy ma bardzo jasną barwę, intensywny zapach i słodki smak. Wspomaga leczenie cukrzycy, zaburzeń trawienia, oraz schorzeń żołądka i jelit. Ma jednak niskie właściwości antybiotyczne.


Miód ten pozyskiwany jest w okresie kwitnięcia akacji.

Możecie go zakupić TUTAJ

***



3 komentarze:

  1. W okresie jesienno-zimowym warto sięgnąć po miód.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeszcze nie miałam okazji próbowac tego miodu :)

    Zapraszam http://ispossiblee.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2018 Testacja | blog testerski , Blogger